fbpx

Luce

Luce
Luce
Renk

Luce

Seri

Gemini

Yüzey & Ebat & Kalınlık

Gemini:
1000×3000 –  2mm

Yüzey Seçenekleri

Laminam kaplamalar benzersiz bir görsel ve dokunsal deneyim sunar. Yüzeylerimizi tasarlarken, onları zaten sizin alanınızda, evinizde güvenli bir şekilde, projelerinize dahil edilmiş olarak hayal ederiz. Dikkatsizce parmaklarınızı üzerlerinde gezdirseniz de çıplak ayakla yürüseniz de, cildinizdeki his önemlidir ve kararınızı etkiler.

Yaşamın kadim kaynağına saygı gösteren bir gölge

Günün başladığı elle tutulamayan ve sessiz dansta, Gemini koleksiyonu, kurulum ortamında dinginlik saçan hassas, karlı pastel bir tonda yorumlanan, yaşamın ilkel kaynağına saygı duruşunda bulunan bir gölge olan Luce ile parlıyor. Bu evrensel gölge, yeni sıvanmış bir duvarı anımsatan bir tazelik sağlıyor ve odayı açık, parlak renkleriyle aydınlatıyor. Dünyanın en incesi olan devrim niteliğindeki twO yüzeyleri, tasarımın özünü yeniden tanımlıyor ve sadece 2 milimetrede sonsuz derecede çok yönlü yaşam biçimleri yaratarak ışığın yaşamsal enerjisini her zamankinden daha sürdürülebilir ortamlara taşıyor.

Laminam’ın bu ultra ince kalınlıktaki ileri üretim bilgisinin sonucu olan bu yüzey, malzeme üzerindeki renk algısını güçlendiren görsel bir etki yaratır. Dayanıklı ve uzun ömürlü Luce, yüzeylerde sonsuz tasarım olanakları arayanlar için tercihtir.

Uygulama Görselleri​

Sohbete Başla
Whatsapp Müşteri İletişim Hattı
ikinci el saat alan yerler
el yazması kuran alanlar
tuğralı gümüş alanlar
antika tablo alanlar
antika kılıç alanlar
antika madalya alanlar
hat yazısı alanlar
antika alanlar
antika eşya alanlar
antika ekspertiz