fbpx

Cenere

Cenere
Cenere
Renk

Cenere

Seri

Gemini

Yüzey & Ebat & Kalınlık

Gemini:
1000×3000 –  2mm

Yüzey Seçenekleri

Laminam kaplamalar benzersiz bir görsel ve dokunsal deneyim sunar. Yüzeylerimizi tasarlarken, onları zaten sizin alanınızda, evinizde güvenli bir şekilde, projelerinize dahil edilmiş olarak hayal ederiz. Dikkatsizce parmaklarınızı üzerlerinde gezdirseniz de çıplak ayakla yürüseniz de, cildinizdeki his önemlidir ve kararınızı etkiler.

Acero, Gemini koleksiyonunun en parlak, en sofistike ve aynı zamanda en narin tonudur

Cenere, küllerinden yeniden doğuştur, ateşin gücüyle yükselir – benzersiz görsel etki seçimleriyle mümkün kılınan yeni bir kompozisyon senaryosunun mirasını beraberinde getiren bir temizleme unsurudur. Cenere, güzelliğin koyu ama sıcak bir gölgenin pratikliğiyle birleştiği, Gemini koleksiyonunun diğer renkleriyle her türlü uygulama bağlamında kolayca birleştirilebilen dinamik, yaşanılan ortamlar için yüzey tasarımını ve mobilya dünyasını ele alır.

Laminam’ın devrim niteliğindeki twO yüzeyleri, sadece 2 milimetre ile dünyanın en ince yüzeyleri olup, mekanik streslere, kimyasallara, aşınmaya, yıpranmaya ve derin çizilmelere karşı olağanüstü direnç göstererek sonsuz derecede çok yönlü ve çeşitli yaşam biçimleri yaratır. Zengin ve karmaşık doku, tüm Gemini koleksiyonunun karakteristiğidir.

Uygulama Görselleri​

Sohbete Başla
Whatsapp Müşteri İletişim Hattı
ikinci el saat alan yerler
el yazması kuran alanlar
tuğralı gümüş alanlar
antika tablo alanlar
antika kılıç alanlar
antika madalya alanlar
hat yazısı alanlar
antika alanlar
antika eşya alanlar
antika ekspertiz