fbpx

Diamond

İnce ama çarpıcı, sade ama büyüleyici

Diamond koleksiyonu, Laminam yüzeylerin dayanıklılığı gibi zamana meydan okuyan “Sonsuza Kadar” kavramıyla tanımlanıyor ve insanların değerli zamanlarını geçirdikleri mekanlarda samimi anları çağrıştıran “özel olma hissi” ile tanımlanıyor. Diamond serisi, olağanüstü mutluluk anlarını aktarmaya ve paylaşmaya adanmış yorulmak bilmez yetenek ve sanatsal araştırmanın sonucudur.

Cristallo Gold
Cristallo Gold
Clacatta Black
Clacatta Black
Cristallo Gold
Cristallo Gold Book Match
Onice Grigio
Onice Grigio
Cristallo Macchia Vecchia
Cristallo Macchia Vecchia
Clacatta Black Book Match

İnsan ve doğa arasındaki diyalog

Unutulmaz ‘Diamond’ anlarının yaratılmasına ve paylaşılmasına yardımcı olacak, her türlü tasarım projesine nüfuz edebilecek ve ölümsüzleşebilecek tamamen yeni bir koleksiyon.

Saflık ve zarafetin mükemmel bir dengesi olan Diamond, ışığın gerçek özünü, fısıldanan lüksü ortaya çıkararak merkez sahneye çıkıyor ve rafine sadeliğin esenliğe adanmış bir yaşam felsefesine dönüştüğü bir yer.

Teknik detaylar

Diamond koleksiyonu, Laminam yüzeylerin dayanıklılığı gibi zamana meydan okuyan “Sonsuza Kadar” kavramıyla tanımlanıyor ve insanların değerli zamanlarını geçirdikleri mekanlarda samimi anları çağrıştıran “özel olma hissi” ile tanımlanıyor. 

Seramiğin çok yönlülüğü, yüzeylerin ortalama% 0,1 su emme ile ısıya, dona ve UV ışınlarına maruz kaldıklarında bile özelliklerini koruduğu anlamına gelir.

Katalog

Laminam yüzeyler kataloğunu indirin

Sohbete Başla
Whatsapp Müşteri İletişim Hattı
ikinci el saat alan yerler
el yazması kuran alanlar
tuğralı gümüş alanlar
antika tablo alanlar
antika kılıç alanlar
antika madalya alanlar
hat yazısı alanlar
antika alanlar
antika eşya alanlar
antika ekspertiz